Мини пико лазер за премахване на татуировки, перманетен грим и петна

Мини пико лазер за премахване на татуировки, перманетен грим и петна
Мини пико лазер за премахване на татуировки, перманетен грим и петна Мини пико лазер за премахване на татуировки, перманетен грим и петна Мини пико лазер за премахване на татуировки, перманетен грим и петна Мини пико лазер за премахване на татуировки, перманетен грим и петна Мини пико лазер за премахване на татуировки, перманетен грим и петна Мини пико лазер за премахване на татуировки, перманетен грим и петна
Код на продукта: пико лазер за премахване на татуировки и перманентен грим
Наличност: В наличност
Цена: 450,00лв. 350,00лв.

Прeдимства на уреда:

 • Къса ширина на импулса, произвежда силни светлина и топлина.
 • Мощната енергия разлага директно тъмния пигмент. Пиколазерът може ефективно да превръща меланина във фини частици, за да се стимулира метаболизма на кожата и да се намалят меланиновите отлагания, да се намалят изцяло луничките и тъмните петна, да се подобри кожата до здрав блясък.
 • С всяка следваща процедура се постига още по-добър ефект от терапията.
 • Професионален и безопасен: Без да наранява повърхността кожа, без кървене и малко болка.
 • По-бърз: Широката гама от приложения за клиенти, мощната и бърза енергия разграждат тъмния пигмент директно. По-малко време за терапия, по-добри ефекти от процедурата.

Функции:

 • Премахва татуировки
 • Премахва бенки
 • Премахва тъмни петна/ лунички/ пигментация
 • Премахва перманентен грим на вежди
 • Терапия на акне

Същност на апарата

 1. Мини пиколазерът се използва за отстраняване на петна, бенки и татуировки. Може сами да контролирате нивото на енергията и разстоянието до кожата, което обикновено е няколко сантиметра. Тъй като кожата на всеки клиент е различна, тя се контролира изцяло от собствената ви практика и усещане на топлината. Можете да регулирате работата и мощността също и според реакцията на кожата след употреба.
 2. При първоначална употреба на уреда първо направете тест, като го използвате за кратко, с еднократно натискане на стартовия бутон и при най-нисък интензитет на разстояние няколко сантиметра от кожата.
 3. ПРЕКРАТЕТЕ РАБОТАТА С УРЕДА при зачервяване на кожата. Не е необходимо да се уврежда кожата, за да се разруши меланина и да се премахне пигментацията. Ако след процедура се образуват корички или струпеи, оставете ги да паднат сами и не ги премахвайте. Ако след падането все още има петна, трябва да се извърши повторна процедура.
 4. Ако се използва за бенки е желателно да направите предварителна консултация с лекар. Бенките могат да бъдат отстранени веднага. Когато използвате мини пиколазера, използвайте памучни тампончета за избърсване на остатъците от бенката. Ако при това бенката е отстранена, не повтаряйте сеанса. Поставете регенериращ продукт и мястото ще се възстанови за няколко дни. След 5-10 дни бенката е избеляла и ако чувствате мястото възстановено, може да повторите процедурата.

 

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу: