Вграждане на мигли

м.Юли: 10-ти (Петък), 25-ти (Събота) м.Август: 7-ми (Петък) от 11.00 часа и по уговорка за индивидуални дати и час

Вграждане на мигли
Вграждане на мигли Вграждане на мигли Вграждане на мигли Вграждане на мигли Вграждане на мигли Вграждане на мигли Вграждане на мигли Вграждане на мигли Вграждане на мигли Вграждане на мигли Вграждане на мигли Вграждане на мигли Вграждане на мигли
Код на продукта: курс мигли
Наличност: В наличност
Цена: 400,00лв. 225,00лв.

 

Курсъв включва  модул: "Косъм по косъм"  и "Обемна техника от 2Д до 10 Д обем "

Моля обърнете внимание, че промоционалната цена е цана за обучение на ден и важи само за групово обучение от 3-4 човека. За индивидуално обучение цената е редовна.  Времетраене на обучението от 11.00 до 17.30 - 18.00 часа.

Свободни места има на дати: В ГР. СОФИЯ

м.Юли: 10-ти (Петък), 25-ти (Събота) от 11.00 часа и по уговорка за индивидуални дати и час

м.Август: 7-ми (Петък) от 11.00 часа и по уговорка за индивидуални дати и час

 - 10 % от цената за закупуване на стартов пакет в деня на курса

 

Курсът включва теоретична и практическа подготовка;


• Курсът ще се проведе с еднодневен тренинг, включва :(Препоръчителен е втори ден за изцяло практическа работа по уговорени от двете страни ден и час . Необходимо е да подсигурите манекен за практика. Заплащането за втория ден е 150 лв. Всички материали за работа са включени в цената.

• Всички необходими продукти и оборудване са предоставени от центъра и са включени в таксата за обучение. Повече за технологията и курса: Това е метод с помощта на който се увеличава дължината на естествените миглите, без това да им навреди. Копринените / диамантените мигли се апликират една по една без да имат директен контакт с клепача. За постигане на по-добър резултат дължината на миглите варира между 8-15мм. В отговор на различните предпочитания, миглите са с различен обем и цветове. При правилно поставяне и поддръжка миглите имат трайност между 30-90 дни. Курсът по вграждане на мигли е практически еднодневен курс. Включва демонстрация и упражнения по вграждане на мигли с технологията „Косъм по косъм“. В групата се работи първо върху специални изкуствени глави и след това по двойки – един върху друг, с цел да се обърне индивидуално внимание на всеки от обучаваните и всеки да се възползва от изучаваните процедури. Курсистите разполагат със самостоятелни работни места и комплект материали. 

Програма:

• Теоретично запознаване с технологията "Косъм по косъм"

• Запознаване с показания и противопоказания;

• Материалознание и продукти;

• Необходимо оборудване;

• Видове мигли;

• Демонстрация на технологията

• Практическа част

 Тайната на перфекните обемни и гъсти мигли се крие в техниката на създаване на ветрила. По време на курса се усвояват техники за създаване на ветрила и позициониране с цел постигане на среден до максимален обем

След завършване на курса има възможност за закупуване материали за работа.

​По желание в края на курса може да заявите издаване на сертификат на български и английски език- такса 25 лв 

 

С предварително записване на  или консултация:  гр.СОФИЯ - 0877 997131 и 0888348473  гр.София жк.Лозенец, ул.Цветна градина 39-41 до мол Сити Център София и метростанция Европейски съюз (Салон Ен Ес Бюти )

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу: