Биоскенер или здрави ли сме в момента?

биоскенер

Квантов резонансен магнитен анализатор или биоскенер. Това е устройство, което измерва колко сме здрави в момента.

Уреда „сваля“ данни за електромагнитното поле на нашите клетки, докато те се делят и обновяват. Метода е неинвазивен, тоест без вземане на кръв или други процедури.

Как работи биоскенера?

В човешкия организъм за 1 минута се делят 25 милиона клетки, а 100 милиона се обновяват. Биоскенера проследява електромагнитните вълни, които клетките ни излъчват постоянно. Вградения в устройството микропроцесор усилва електромагнитните сигнали на тялото и специална програма анализира получените данни.

Здравото тяло излъчва едни сигнали, докато при заболяване те ще бъдат различни. Всичко това излиза в подробно описан отчет на изследваните показатели. Напълно безопасно и  без рискове за здравето на пациента само с един тест.

Биоскенер или как да надникнем в бъдещето?

Нашето тяло е сложна, интегрална система и това е известно от древни времена. Днес вече учените разбират значението на интегрирания подход за оценка на човешкото здраве.

Биоскенер е нова и уникална технология, която индикира различни заболявания в човешкото тяло, ако има такива.

И тук идва най-важния момент – ранната диагностика на редица високорискови заболявания. Технологията ще разкрие, ако има наличие на патологични промени още в зародиш. Устройството дава информация за широк спектър от показатели.

Анализа става за минути, трябват само Вашите име и фамилия, датата на раждане, ръст и тегло. 

Днес е възможно да се измери потенциала на вътрешните органи, до резонансното ниво на ядрото на ДНК-клетката:

  • ниво – кръв, лимфа, органи, органи;
  • ниво – клетка (с клетъчна мембрана, протоплазма, клетъчни органи и митохондриална ДНК);
  • ниво – клетъчно ядро, с външната част на ДНК (извън двойната спирала);
  • ниво – клетъчното ядро, с вътрешността на ядрото на ДНК (вътре в двойната спирала).

Преди теста:

  • Не пийте алкохол, кафе и лекарства 2 дни преди тестването.
  • Водете нормален живот и се наспивайте добре.
  • След упражнения, моля, починете поне 2 часа.
  • Преди тестване изключете всички комуникации и други източници на радио и електромагнитни вълни, също свалете всички бижута и др.
  • Отпуснете се, продължете да дишате равномерно и се въздържайте от говорене по време на тестването.

Вижте нашето предложение – Курс по Микроблейдинг

Последни публикации

Кои са най-добрите плодове за красива кожа част 1-ва

В тази статия ще разгледаме кои са кои са най-добрите плодове за красива кожа? Не е тайна, че плодовете могат да ви помогнат да постигнете блестяща кожа. Всички ние многократно сме го казвали нашите баби, знаменитости и експерти по красота. Но знаете ли кои плодове да ядете за този естествен и здравословен блясък? В тази […]

Вижте повече

Кои са основните мазнини за здрава кожа?

В тази статия ще разгледаме кои са основните мазнини за здрава кожа, като се спрем и на основните хранителни вещества и как влияят на кожата ни! Омега-6 мазнини Намира се в: шафраново масло, слънчогледово масло, соево масло, царевично масло, масло от ленено семе (ленено семе), зехтин, масло от пореч, масло от семена на касис, орехи, […]

Вижте повече

Най-добрите храни за кожата

В тази статия ще разгледаме кои са най-добрите храни за кожата. Блестящата коса , здравите нокти и сияещата кожа може да са признаци на страхотен режим на красота, но значението на добрата диета не трябва да се подценява. Храната съдържа много козметични хранителни вещества, които хората са използвали от хиляди години, отвътре и отвън. Днес […]

Вижте повече

Споделете ни в:

Запази час сега!