Грижа за нас или как да бъдем щастливи

Грижа за нас или как да бъдем щастливи

Грижа за нас или как да бъдем щастливи. Грижа за себе симоже да означава различни неща за различните хора, но в основата си включва грижа за себе си физически, интелектуално и емоционално. Това е от решаващо значение за поддържане на цялото ви психическо здраве.

Грижата за себе си предполага да се грижите за себе си в свят, в който винаги трябва да сте продуктивни и бързи. Самообслужването е подобно на начина, по който безопасността на самолета ви инструктира първо да си сложите кислородната маска. Не става дума да бъдеш егоист; става дума за следване на указанията за по-добър и щастлив вас.

Повече за нашите обучения за поддръжка на вашата кожа.

С наближаването на зимата и студените сутрини и вечери стават все по-разпространени, много от вас променят обичайната си рутина. Искаме нещо, което да ни кара да се чувстваме комфортно и уютно, затова търсим комфорт и топлина.

Грижа за нас или как да бъдем щастливи

Прегаряне, тъга, безпокойство, негодувание, и други лоши чувства могат да възникнат от това, че сте твърде заети, за да се грижите за себе си. Ежедневният навик за самообслужване, от друга страна, може да помогне с:

По-добър сън Подобрена концентрация Повишена самоувереност Нивата на тревожност и стрес са по-ниски Подобрена устойчивост Изграждане на по-силни връзки и за мен това е най-важното.

Отделете време от забързания си ден, за да изградите ритуал за грижа за себе си. Ритуалите са смислено поведение с дълбоко чувство за цел. Не е нужно да е обширно или сложно; просто трябва да е уникален за вас. Ето няколко идеи, които да ви помогнат да създадете своя собствена церемония – опитайте да добавите тези, които ви говорят.

Създайте релаксиращ навик през нощта

Вярвам, че вечерта е идеалното време за малко глезене. Това е фантастичен начин да се отпуснете и да се освободите от стреса след дълъг ден. Използването на успокояващо мляко за вана преди лягане, изгарянето на успокояваща соева свещ

Използването на етерични масла е друг начин за създаване на максимално ниво на комфорт.

Пиенето и яденето е чудесно нещо за душата и тялото ви

Опитайте да откриете новото си любимо лате с куркума или здравословен чай, който просто осигурява такова ускоряващо усещане във вас и преди да се усетите, това е просто нещо, което трябва да пиете всяка вечер!

Изразете благодарност

Отделете няколко минути от деня си, за да медитирате и да практикувате признателност. Напишете 10 неща, за които сте благодарни, независимо дали е първото нещо сутрин или късно вечер. Това е отличен начин да развиете по-положителен възглед за живота за себе си и за другите около вас.

Открийте вашата идеална рутинна грижа за кожата

Значението на ежедневната рутинна грижа за кожата не може да бъде надценено. Помага за развитието на устойчивост и рутина, като същевременно осигурява момент на тиха и прекрасна кожа. Добър слънцезащитен крем с SPF, релаксиращ овлажнител или дневен крем и овлажняваща нощна маска са всички основни елементи във вашата рутина. Намирането на сутрешен или вечерен режим, който работи за вас и вашата кожа, е най-важният компонент от този процес

Последни публикации

Ползите от пълноценният сън

Ползите от пълноценният сън

Възрастните трябва да могат да спят 7-8 часа, но това може да варира при отделните индивиди. Нуждата от сън при децата е значително по-висока от тази при възрастните. Юноши 9 часа и бебета дори 16 часа на ден. Интересно е да се отбележи, че бебетата прекарват половината от съня си в REM фазата. С напредване […]

Вижте повече
Как да се запазим красиви и жизнени за по-дълго

Как да се запазим красиви и жизнени за по-дълго

Подхранете кожата си с естествени продукти за грижа за кожата, за да изглеждате по-младиЗа да изглежда по-млада, да остане красива, хидратирана и здрава, кожата се нуждае от всички минерали, мастни киселини и витамини всеки ден. Защото точно като цялото ви тяло, което се нуждае ежедневно от разнообразие от добре усвоими и естествени хранителни вещества (понякога […]

Вижте повече
Как да останем млади и красиви по-дълго

Как да останем млади и красиви по-дълго

В тази стия ще разлгедаме как да останем млади и красиви по-дълго? Яжте богати на антиоксиданти храни или хранителни добавки, за да изглеждате по-млади. Свободните радикали са химични съединения и нестабилни молекули, които тялото произвежда като реакция на околната среда и друг натиск, тъй като тялото обработва храната и реагира на околната среда. Следователно е […]

Вижте повече

Споделете ни в:

Запази час сега!