Как да обогатите естественият растеж на вашите мигли

растеж на вашите мигли

Миглите са прекрасни, когато са дълги и добре поддържани.

Не всеки има късмета да има дълги мигли, но има редица трикове и домашни средства за естествен растеж на миглите, дори ако след това използваме спирала или грим, удължавайки ги повече. По-дългите мигли са възможни, благодарение на някои лесни съвети и трикове, които да правите у дома.  

  • Зехтин – благодарение на приноса на витамин Е, той допринася за растежа на здрава и силна коса. За да направите вашите мигли да изглеждат дълги и да имат по-голям обем, просто сложете малко зехтин върху памучен тампон (винаги памук, който не отделя частици) и го нанесете много внимателно върху миглите.
  • Алое вера, зелен чай или балсам за устни също са много ефективни съставки за растеж на мигли и тяхното приложение е подобно на това на зехтина. Въпреки че може да е малко неудобно, опитайте се да заспите с една от тези съставки, приложена върху миглите ви, и изплакнете добре с топла вода на следващия ден. Повтаряйте операцията поне два пъти седмично и за нула време ще забележите резултатите.

Здравословната и балансирана диета  допринася миглите да растат здрави

Консумирането на здравословна и богата на протеини и витамини храна стимулира миглите и ги прави по-красиви.

Полезни за целта храни са: рибата, яйцата, бобовите храни и киселото мляко. Соевият протеин също е добър избор, тъй като стимулира и се грижи за доброто здраве на миглите.

Сега знаете как да възстановите красотата и здравето на вашите мигли. Приложете, експериментирайте и бъдете най-очарователните и възхитителни. Благодарение на натуралните продукти, ще имате красиви, леки, пухкави и дълги мигли. Защото Вие го заслужавате!

NSS Cosmetics Ви предлага Курс по Микроблейдинг. Повече информация ТУК.

Последни публикации

употребата на силикони

Какви са отрицателните ефекти, които употребата на силикони може да причини?

Досега обяснихме какво представляват силиконите и причината, поради която те се използват в козметиката. Сега ще говорим за това какви са отрицателните ефекти от използването на тези вещества върху косата и кожата ни. Започваме със споменаването, че когато прилагаме продукт върху косата си, който съдържа силикон (шампоан, балсам, маска …), това, което ще направим, е […]

Вижте повече
ефектите от използването на силикон

Какви са ефектите от използването на силикон в козметиката

Забелязали ли сте, че естествените козметични продукти придобиват много по-голямо значение днес? Ефектите от използването на силикон Всичко това се развива малко по малко благодарение на факта, че много хора са искали да намерят нови алтернативи, които са били естествени за личната грижи. И по този начин да могат да се освободят от някои съставки, […]

Вижте повече
перманентен грим

Спечелете безценно време за Вас – изберете перманентен грим.

Не искате ли една всекидневна задача по-малко? Представете си сутрин, в която се събуждате от кафето, не от вечния сблъсък с всичките уреди за разкрасяване.  Има решение още известено като дермапигментация или перманентен грим – козметична процедура, с която можете да си подарите безценно време за Вас. Всеки ден в продължение на 2 до 5 […]

Вижте повече

Споделете ни в:

Запази час сега!