Как да се грижим за мигли ‘’косъм по косъм’’?

мигли косъм по косъм

Няколко тайни за мигли “косъм по косъм“ и руски обем.

Нашумялата тенденция през последните години не може да ти обегне от поглед. Една от най-актуалните козметични процедури в днешно време е тази с вграждането на мигли  ‘’косъм по косъм‘‘ или така наречната ‘’миглопластика‘‘.

Технологията ‘’косъм по косъм’’ е сравнително достъпна.

Безопасна и наистина ефективна за жените, които държат на външния си вид.

Плюсовете са много, а ето някои от тях:

+Вкъщи и навън, винаги с пърхащи мигли, с подчертан поглед.

+Реално ако сметнем колко пари ще дадем за качествена спирала за обемни мигли, дегримьор и почистващи тампони, цената ще излезе почти равностойна.

+Подходяща процедура за дами, които не са фенки на дългото време пред огледалото. Отпада автоматично като опция за момичета, които ежедневно обичат да слагат очна линия и сенки, поради издръжливостта и разграждането на лепилото и постоянното налагащо се разгримиране вечер.

Знаете ли обаче как да се грижите за новата си придобивка мигли ‘’ косъм по косъм ‘’  и как да направим така, че те да останат по-дълго време, там – където им е мястото?

  • Не е хубаво да мокрите миглите от 4 до 24 часа след поставянето. Влагата предизвиква изпарения от лепилото и може да ви защипе, докато окото се прочисти. В този случай е добре да изчистите  лицето си с мокри кърпички,за да не рискувате да не навредите на лепилото.
  • Не използвайте мазни консистенции като бадемово олио, кокосово олио около очите си – те  разграждат лепилото. Избягвайте мазните кремове и не почиствайте лицето си с тоалетно мляко.
  • Ако използвате мицеларна вода за разгримиране, то е препоръчително да е на водна основа.
  • Запознатите с процедурата знаят, че влакната се вграждат към собствените мигли. Това означава, че когато правите сутрешния си тоалет не бива да търкате очите си твърде агресивно.Прекаленият натиск може да доведе до падане на вашите,но и на допълнителните мигли. Бъдете внимателни.

За ослепителни мигли – можете да се обърнете към NS Beauty Center. На тел. 0888 348473.

В ръцете на изключителни професионалисти можете да се доверите за уникални финални щрихи на външния си вид, в изтънчена и релаксираща обстановка. Вратите на салона са отворени за всяка жена, която не прави компромис със себе си и желае да подчертае своята красота.

Освен ослепителни мигли, ние можем да Ви предложим качествено обучение по Микроблейдинг. Свържете се с нас за подробности.

Последни публикации

Кои са най-добрите плодове за красива кожа част 1-ва

В тази статия ще разгледаме кои са кои са най-добрите плодове за красива кожа? Не е тайна, че плодовете могат да ви помогнат да постигнете блестяща кожа. Всички ние многократно сме го казвали нашите баби, знаменитости и експерти по красота. Но знаете ли кои плодове да ядете за този естествен и здравословен блясък? В тази […]

Вижте повече

Кои са основните мазнини за здрава кожа?

В тази статия ще разгледаме кои са основните мазнини за здрава кожа, като се спрем и на основните хранителни вещества и как влияят на кожата ни! Омега-6 мазнини Намира се в: шафраново масло, слънчогледово масло, соево масло, царевично масло, масло от ленено семе (ленено семе), зехтин, масло от пореч, масло от семена на касис, орехи, […]

Вижте повече

Най-добрите храни за кожата

В тази статия ще разгледаме кои са най-добрите храни за кожата. Блестящата коса , здравите нокти и сияещата кожа може да са признаци на страхотен режим на красота, но значението на добрата диета не трябва да се подценява. Храната съдържа много козметични хранителни вещества, които хората са използвали от хиляди години, отвътре и отвън. Днес […]

Вижте повече

Споделете ни в:

Запази час сега!