Как да се грижим за мигли ‘’косъм по косъм’’?

мигли косъм по косъм

Няколко тайни за мигли “косъм по косъм“ и руски обем.

Нашумялата тенденция през последните години не може да ти обегне от поглед. Една от най-актуалните козметични процедури в днешно време е тази с вграждането на мигли  ‘’косъм по косъм‘‘ или така наречната ‘’миглопластика‘‘.

Технологията ‘’косъм по косъм’’ е сравнително достъпна.

Безопасна и наистина ефективна за жените, които държат на външния си вид.

Плюсовете са много, а ето някои от тях:

+Вкъщи и навън, винаги с пърхащи мигли, с подчертан поглед.

+Реално ако сметнем колко пари ще дадем за качествена спирала за обемни мигли, дегримьор и почистващи тампони, цената ще излезе почти равностойна.

+Подходяща процедура за дами, които не са фенки на дългото време пред огледалото. Отпада автоматично като опция за момичета, които ежедневно обичат да слагат очна линия и сенки, поради издръжливостта и разграждането на лепилото и постоянното налагащо се разгримиране вечер.

Знаете ли обаче как да се грижите за новата си придобивка мигли ‘’ косъм по косъм ‘’  и как да направим така, че те да останат по-дълго време, там – където им е мястото?

  • Не е хубаво да мокрите миглите от 4 до 24 часа след поставянето. Влагата предизвиква изпарения от лепилото и може да ви защипе, докато окото се прочисти. В този случай е добре да изчистите  лицето си с мокри кърпички,за да не рискувате да не навредите на лепилото.
  • Не използвайте мазни консистенции като бадемово олио, кокосово олио около очите си – те  разграждат лепилото. Избягвайте мазните кремове и не почиствайте лицето си с тоалетно мляко.
  • Ако използвате мицеларна вода за разгримиране, то е препоръчително да е на водна основа.
  • Запознатите с процедурата знаят, че влакната се вграждат към собствените мигли. Това означава, че когато правите сутрешния си тоалет не бива да търкате очите си твърде агресивно.Прекаленият натиск може да доведе до падане на вашите,но и на допълнителните мигли. Бъдете внимателни.

За ослепителни мигли – можете да се обърнете към NS Beauty Center. На тел. 0888 348473.

В ръцете на изключителни професионалисти можете да се доверите за уникални финални щрихи на външния си вид, в изтънчена и релаксираща обстановка. Вратите на салона са отворени за всяка жена, която не прави компромис със себе си и желае да подчертае своята красота.

Освен ослепителни мигли, ние можем да Ви предложим качествено обучение по Микроблейдинг. Свържете се с нас за подробности.

Последни публикации

употребата на силикони

Какви са отрицателните ефекти, които употребата на силикони може да причини?

Досега обяснихме какво представляват силиконите и причината, поради която те се използват в козметиката. Сега ще говорим за това какви са отрицателните ефекти от използването на тези вещества върху косата и кожата ни. Започваме със споменаването, че когато прилагаме продукт върху косата си, който съдържа силикон (шампоан, балсам, маска …), това, което ще направим, е […]

Вижте повече
ефектите от използването на силикон

Какви са ефектите от използването на силикон в козметиката

Забелязали ли сте, че естествените козметични продукти придобиват много по-голямо значение днес? Ефектите от използването на силикон Всичко това се развива малко по малко благодарение на факта, че много хора са искали да намерят нови алтернативи, които са били естествени за личната грижи. И по този начин да могат да се освободят от някои съставки, […]

Вижте повече
перманентен грим

Спечелете безценно време за Вас – изберете перманентен грим.

Не искате ли една всекидневна задача по-малко? Представете си сутрин, в която се събуждате от кафето, не от вечния сблъсък с всичките уреди за разкрасяване.  Има решение още известено като дермапигментация или перманентен грим – козметична процедура, с която можете да си подарите безценно време за Вас. Всеки ден в продължение на 2 до 5 […]

Вижте повече

Споделете ни в:

Запази час сега!