Кой има нужда от ламиниране на веждите?

Момичета със светли вежди, които искат да избегнат негативния ефект на перманентната боя върху космите и кожата, а също така се стремят към по-траен ефект. Собственици на непокорни вежди, които всеки ден трябва да се оформят и фиксират с гелове или други специални инструменти. Разгледайте нашият комплект за ламиниране ботокс и боядисване на мигли.

Момичета, които имат твърди вежди, на които е трудно да придадат естетичен вид. За тези, които искат да заменят необходимостта да използват сенки, моливи, фиксиращи гелове с една процедура и да не се притесняват за външния вид на веждите си до 2-3 месеца.

Има ли противопоказания за ламиниране на вежди?

Има малко ограничения, но те трябва да се запомнят. Процедурата за ламиниране на вежди, не се препоръчва за бременни и кърмещи жени. Също така е необходимо да се проведе тест, ако кожата има висока склонност към алергии. Ако е известно, че компонент от състава причинява алергии, ламинирането трябва да се изхвърли.

Ламинирането на вежди е най-новата козметична процедура, която осигурява не само корекция и грижа, но и лечебен ефект, който ви позволява да възстановите и заздравите изтощените косми. Не цялата природа даде красиви и изразителни вежди.

Какво да направите, ако космите в тях са тънки и отслабени, стърчат в различни посоки и ви пречат да постигнете перфектната форма и се огъват?

Технологията за ламиниране идва на помощ. Това е малко като процедура за микропигментация в сянка, но за разлика от нея е напълно безболезнена и безопасна. Процедурата за ламиниране ще ви позволи да създадете най-естественият и естествен вид.

Продукти за ламиниране на мигли

Няма да е необходимо да оцветявате веждите си всеки ден и да следите външния им вид на почивка, когато посещавате сауна или плувате в морето. Това е най-лесният и достъпен начин да потъмните космите, да ги направите визуално много по-дебели, да премахнете асиметрията на веждите и да им придадете желаната форма. Консумативи за перманентен грим и Микроблейдинг

Козметолозите казват, че ламинирането на веждите е не само грижовна, но и медицинска процедура. Същността му се свежда до прилагането на специален фиксиращ състав, обогатен с полезни вещества. Такова чудо – смесите подхранват, лекуват и укрепват космите, активират растежа им, позволяват им да им дадат правилната посока и.

Комплекти за ламиниране на мигли и вежди

Оцветяващият пигмент често се добавя към фиксиращите композиции, което прави възможно да направите веждите ярки, изразителни и да забравите за ежедневното оцветяване на космите за дълго време. За да оцените резултата от процедурата, достатъчно е да разгледате снимките в интернет преди и след ламиниране на веждите. Вижте нашите комплекти за ламиниране на вежди.

Основата на грижовния състав, който се използва за лечение на вежди, е кератинът. Благодарение на този компонент върху повърхността на всеки косъм се създава най-тънкият микрофилм, който го предпазва от външни фактори. Защитните свойства на филма няма да позволят на вода, вятър или слънце да увредят формата на веждите.

Фиксиращата смес не само осигурява доста трайно покритие, но и обогатява косъма с хранителни вещества, предотвратява падането им и ги прави управляеми и еластични. Ламинирането ви позволява да потъмните цвета на веждите с няколко нюанса, докато ефектът на оцветяване е дълготраен.

Разгледайте и нашите комплекти за ламиниране на мигли.

Последни публикации

Пигменти за микроблейдинг и микропигментация

Пигменти за микроблейдинг и микропигментация

Пигменти за микроблейдинг и микропигментация. Пигментът е оцветяващ елемент, с който можете да придадете на веждите си желания нюанс и да премахнете несъвършенствата под формата на асиметрия или белези. Изборът на вид пигмент зависи от вида на перманентния грим, консумативи за перманентен грим и Микроблейдинг. Има груби и фини пигментни частици. Първият вариант е подходящ […]

Вижте повече
С какво ламинирането на миглите се различава

С какво ламинирането на миглите се различава от другите процедури?

В тази статия ще разгледаме с какво ламинирането на миглите се различава от другите процедури? Какво е ламиниране? За разлика от обикновената спирала, след ламиниране визията става по-изразителна и естествена, което добавя увереност на красивите дами в тяхната неустоимост. Съставът за процедурата включва протеин-кератин, който възстановява, укрепва корените, удължава миглите, активира спящите космени фоликули.Консумативи за […]

Вижте повече
Висококачествен пигмент за микроблейдинг

Какви са естествените пигменти в перманентния грим?

Може би ще ви разочароваме, но е крайно време да разгледаме този мит. Няма естествени пигменти за перманентен грим. Терминът „естествен“ в козметологията се отнася до наличието в продукта на компоненти от растителен или животински произход. Нито един от легалните европейски производители на бои за перманентен грим не използва компоненти от растителен или животински произход […]

Вижте повече

Споделете ни в:

Запази час сега!