Ламиниране на мигли и вежди в София

Искате да научите малко повече за ламиниране на мигли и вежди в София или самостоятелно в къщи. През последните няколко години непрекъснато се появяват нови услуги и продукти, свързани с красотата на миглите и веждите.

Тенденциите могат да се проследят много ясно – всички нови продукти целят да ни спестят от необходимостта да отделяме време за „разкрасяване“ и да позволят на миглите и веждите да изглеждат много по-привлекателни, но винаги естествени.

Каква е процедурата?

Ламинирането на миглите се превърна в любима процедура за огромен брой момичета, които се ангажират да спестят собственото си време и естествения вид на луксозните мигли. Ламинирането позволява за период от 2-3 месеца да получите по-обемни, извити мигли с изразителен тъмен нюанс. Тоест, за ежедневен грим няма нужда да използвате спирала, усукващи пинсети.

 Очите изглеждат ярки и естествени и не им пречат дъжд, къпане, обличане и други подобни процеси, които преди това биха могли да доведат до черни кръгове под очите от размазана спирала. Ако повече или по-малко всички вече са разбрали ламинирането на миглите, тогава услугата за ламиниране на вежди може да бъде откровено неразбираема за мнозина.

Защо се прави ламиниране на вежди?

Оказва се, че подобна услуга също може да бъде много полезна, защото дава възможност да се постигне добре поддържан вид на веждите и съответно на лицето като цяло. И това, както в случая с ламиниране на миглите, за дълго време – 2-3 месеца. Но нека разгледаме тази услуга по-подробно. Може да разгледате и нашият курс за ламиниране на мигли, ботокс.

Ламинирането на веждите е процедура, която се състои в последователно нанасяне на различни състави върху космите на веждите. Тяхната задача е да дадат и на най-палавите косми правилната посока, да фиксират спретнатата форма на веждите, да потъмнят веждите (оцветяване в по-изразителен нюанс). Слагане на мигли София е доста популярна процедура.

 По този начин ламинирането ви позволява да получите:

Цвят . В резултат на ламинирането всяка коса е обвита със специален защитен състав, който прави възможно задържането на пигмента по-дълго, отколкото при конвенционалното трайно боядисване. Така че, след боядисване, след седмица и половина, цветът вече е измит и често е нежелателно да се извършва такава процедура на ухо поради отрицателния ефект на боята върху космите.

Кой има нужда от него?

Ламинирането ви позволява да фиксирате цвета за около 1 месец, като същевременно не увреждате нито кожата, нито структурата на самите косми. Идеална форма. Стилистите вече доказаха колко много външният вид на веждите може да промени възприятието на лицето.

Изпъкналите в различни посоки, небрежно поставените косми на веждите правят лицето неподредено, дори ако имате добра кожа , а гримът се прави по всички правила. Ламинирането, както знаете, ви позволява да фиксирате извиването на миглите, по същия начин фиксира формата и оформянето на веждите, посочена по време на процедурата. Разгледайте нашият комплект за оформянето на веждите.

 И тази форма трае до 3 месеца, което е много удобно за момичета с палави вежди. Защита на косата. Подобно на косата на главата, нашите мигли и вежди страдат от агресивното въздействие на различни външни фактори. Излагането на замръзване, вятър, слънчева светлина, температурни промени, както и оцветяването и използването на декоративна козметика са фактори, които допринасят за влошаване на състоянието на космите на веждите, отслабване на структурата, сухота, чупливост и др.

Ламиниране на мигли цена

Повечето за цените можете да разбере като отправите запитване на нашият сайт или по телефона или разгледате секцията със цените.

 Ламинирането създава защитен филм върху всеки косъм, който предпазва външните фактори от негативно влияние върху здравето и външния вид на веждите. Важно е да се разбере, че ламинирането не вреди на космите или кожата на веждите. Поръчайте си комплект за ламиниране ботокс и боядисване на мигли.

Съставите съдържат кератин, който е необходим за укрепване и възстановяване на структурата на косата, както и комплекс от витамини, минерали, растителни екстракти и други компоненти, насочени към подхранване и овлажняване.

Фиксиращият финиш запечатва тези полезни активни съставки в космите, покривайки ги със защитен филм. В резултат на това отслабените, сухи, чупливи коси стават по-устойчиви и издръжливи.

Надяваме сте извлекли нова и полезна информация за ламиниране на мигли и вежди в София и сте се запознали по-добре с нашите услуги.

Последни публикации

Пигменти за микроблейдинг и микропигментация

Пигменти за микроблейдинг и микропигментация

Пигменти за микроблейдинг и микропигментация. Пигментът е оцветяващ елемент, с който можете да придадете на веждите си желания нюанс и да премахнете несъвършенствата под формата на асиметрия или белези. Изборът на вид пигмент зависи от вида на перманентния грим, консумативи за перманентен грим и Микроблейдинг. Има груби и фини пигментни частици. Първият вариант е подходящ […]

Вижте повече
С какво ламинирането на миглите се различава

С какво ламинирането на миглите се различава от другите процедури?

В тази статия ще разгледаме с какво ламинирането на миглите се различава от другите процедури? Какво е ламиниране? За разлика от обикновената спирала, след ламиниране визията става по-изразителна и естествена, което добавя увереност на красивите дами в тяхната неустоимост. Съставът за процедурата включва протеин-кератин, който възстановява, укрепва корените, удължава миглите, активира спящите космени фоликули.Консумативи за […]

Вижте повече
Висококачествен пигмент за микроблейдинг

Какви са естествените пигменти в перманентния грим?

Може би ще ви разочароваме, но е крайно време да разгледаме този мит. Няма естествени пигменти за перманентен грим. Терминът „естествен“ в козметологията се отнася до наличието в продукта на компоненти от растителен или животински произход. Нито един от легалните европейски производители на бои за перманентен грим не използва компоненти от растителен или животински произход […]

Вижте повече

Споделете ни в:

Запази час сега!