Неоперативна блефаропластика в София

Неоперативна блефаропластика в София

Неоперативна блефаропластика в София или Fibroblast(плазма лифтинг в София) се извършва се с Plasma Pen – уред, който използва ниска мощност и подходяща безопасна честота за козметични цели. При прилагането му няма опасност от страничен ефект. Прочетете повече за услугата за неоперативна блефаропластика в София и изпробвайте в нашият козметичен център.

Плазменият лифтинг с Plasma Pen представлява неоперативна блефаропластика – съвършено нов тип техника за повдигане кожата на клепачите, изглаждане на бръчки, подпухнали „торбички“ и премахване на стрии, петна и хиперпигментация по кожата.

Със сигурност всеки от вас е чувал за плазмолифтинг, или както го наричат още плазмотерапия или PRP-терапия (Platelet-rich plasma). Такова сложно име поражда много въпроси и притеснения. В статията ще разкрием основните начини за влияние на плазмената терапия върху здравето на кожата и ще намерим отговора на въпроса „Защо плазмения лифтинг практически няма противопоказания?“.

Какво е плазмолифтинг и за какво помага неоперативна блефаропластика?

Плазмолифтингът е инжекционно лечение на кожа, коса, увредени връзки, мускули, сухожилия, кости със собствена автоплазма на пациента. Аутоплазмата е вещество, което се получава чрез центрофугиране на взета човешка венозна кръв. Плазмата е богата на тромбоцити, които съдържат хормони на растежа и ускоряват метаболизма в организма. Обогатената плазма се инжектира в увредената зона чрез инжектиране.

Така PRP-терапията активира процеса на клетъчно обновяване, докато при инжектиране микроиглите стимулират бързата регенерация.

Защо е необходим плазмолифтинг и какъв ефект дава?

От гледна точка на естетическата козметология, плазмолифтингът се използва при лечението на кожни патологии и при редица трихологични проблеми. Както бе споменато по-горе, тромбоцитите съдържат хормони на растежа и специални протеини, които насърчават заздравяването, инициират образуването на нови кръвоносни съдове и стимулират клетките да регенерират нова тъкан.

Инжекциите от собствена плазма се използват за подмладяване на лицето, шията, деколтето, ръцете, както и за лечение на белези, включително стрии. PRP-терапията стимулира кожата да произвежда нов колаген, като по този начин подобрява цвета и релефа, коригира фините бръчки, възстановява кожата с белези, стрии, след акне. Плазмената терапия е ефективна и при лечението на алопеция (косопад).

Растежните фактори стимулират обновяването на клетките и космените фоликули. Благодарение на PRP инжекциите е възможно да се увеличи дебелината на косата, техният брой и дължината на фазата на растеж.

Как действа плазмолифтингът?

На подготвителния етап за плазмена терапия дерматолог взема кръв от вената на пациента, поставя я в епруветка и я центрофугира. Центрофугирането разделя плазмата от кръвта. Получената плазма съдържа висока концентрация на стволови клетки, растежни фактори, протеини и тромбоцити – клетки, които регенерират увредените тъкани.

Попаднали в кожата по време на плазмената терапия, тромбоцитите започват регенеративни процеси, подобряват трофиката на полезните компоненти, активират имунните и други процеси, ускоряват неоколагенезата (процеса на естествено производство на колаген и еластин от организма).

На кои части на тялото може да се извърши процедурата Plasmolifting в София?

Като процедура за подобряване състоянието на кожата или лечение на дефекти като стрии, белези, белези, пигментация, намален тонус може да се провежда плазмотерапия върху проблемните зони на тялото. Основно стрии се образуват по корема, страните, гърдите, бедрата, задните части. Липсата на тонус, пигментация и белези могат да бъдат абсолютно на всяка част от тялото.

По правило жените са по-загрижени за стареенето на шията, деколтето, гърдите и ръцете. В тези области PRP инжекциите могат да премахнат отпуснатост, пигментация, неравномерно облекчение и като цяло да подмладят кожата.

Заповядайте в нашият козметичен център или си запазете час за процедурата по неоперативна блефаропластика в София!

Последни публикации

Кои са най-добрите плодове за красива кожа част 1-ва

В тази статия ще разгледаме кои са кои са най-добрите плодове за красива кожа? Не е тайна, че плодовете могат да ви помогнат да постигнете блестяща кожа. Всички ние многократно сме го казвали нашите баби, знаменитости и експерти по красота. Но знаете ли кои плодове да ядете за този естествен и здравословен блясък? В тази […]

Вижте повече

Кои са основните мазнини за здрава кожа?

В тази статия ще разгледаме кои са основните мазнини за здрава кожа, като се спрем и на основните хранителни вещества и как влияят на кожата ни! Омега-6 мазнини Намира се в: шафраново масло, слънчогледово масло, соево масло, царевично масло, масло от ленено семе (ленено семе), зехтин, масло от пореч, масло от семена на касис, орехи, […]

Вижте повече

Най-добрите храни за кожата

В тази статия ще разгледаме кои са най-добрите храни за кожата. Блестящата коса , здравите нокти и сияещата кожа може да са признаци на страхотен режим на красота, но значението на добрата диета не трябва да се подценява. Храната съдържа много козметични хранителни вещества, които хората са използвали от хиляди години, отвътре и отвън. Днес […]

Вижте повече

Споделете ни в:

Запази час сега!