Разпродажба!

Курс по Микроблейдинг

(2 клиентски отзива)

600,00лв.

Категория:

Описание

Курс по Микроблейдинг

Свободни места има на дати: 

✅!!! Обучения всеки ден ПО ИНДИВИДУАЛНА УГОВОРКА!!!

 

или индивидуално обучение по предвалително уговорени дати

 – 10 % от цената за закупуване на стартов пакет в деня на курса

Моля обърнете внимание, че промоционалната цена  важи само за групово обучение от 2-4 човека. За индивидуално обучение цената е редовна – 800лв

 

Групово обучение  с до 2-3 обучаващи се.  Петък,Събота и Неделя или по индивидуални дати уговорени предварително

Учебна програма на курс по Микроблейдинг:

Курсът е с 70% практическа насоченост. Работи се в/у макети и живи модели. Има възможност за насрочване и на индивидуално обучение по предварително уговорена дата с преподавател.

​По време на обучението се работи с три различни марки пигменти за да може всеки да избере най-подходящите материали за работа.

           Ден първи курс по Микроблейдинг:  Теория и запознаване с микроблейдинга

           Програма на обучение:
 1. Техника на безопасна работа според международните санитарните изисквания, санитарни изисквания и хигиена. Болести предавани по кръвен път, предпазване от заразяване с ХИВ, СПИН, видове хепатит, стандарти за съхранение, почистване и изхвърляне на биологичен материал, замърсени игли и др.
  2. Методи за дезинфекция, стерилност,препарати за обезболяване, материали, които се използват за направата на перманентен грим.
  3. Работа с игли и инструменти, инструктаж, принцип на действие, технология на изпълнение на перманентен грим.
  4.Специфика на микроблейдинга- същност,разновидност при техники на микроблейдинга, боравене с инструменти за оформяне на вежди, чертане и консултация с клиент,Микроблейдинг в/у стар перманентен грим, стъпки на процедурата.

  5.Препоръки към клиента за грижа след процедурата. Разяснения за втората процедура по ретуш.
  6. Искам да отворя собствено студио за „Перманентен грим“ – от къде да започна?
  7. Минерални мастила и цветови палитри при работа.Какво е нужно?
  8. Предприемачество и мениджмънт за работа в Студио по перманентен грим.

  След теорията  се пристъпва към практическата част в/у вече минатата теория

  Ден втори:   практика на методи за чертане,консултиране на клиенти, работа в/у  кожи за практика  и упражняване на различните технологии при микроблейдинга.

  Ден трети:   практита в/у живи модели . Всеки курсист трябва да предвиди модел който да доведе за практиката. 

Курсът е с продължение 3 дни целодневна ф-ма.

Всички материали по време на обучението по теория и практика са включени в цената. Всеки курсист разполага с отделен комплект инструменти и консумативи за работа. След курса има възможност за закупуване на висококачествени стартови пакети за работа.

По желание в края на курса може да заявите издаване на сертификат на български и английски език- такса 25 лв

С предварително записване на  или консултация: 0888348473 ,  0877 997131  гр.София жк.Лозенец, ул.Цветна градина 39-41 до мол Сити Център София и метростанция Европейски съюз (Салон Ен Ес Бюти )

Към страницата ни във Facebook

Към курс за грим

Информация за микроблейдинг

Микроблейдингът е полуперманентен грим за вежди. Основава се на прецизното рисуване на всеки отделен косъм, който накрая изглежда точно като истински. За тази цел се използва ред от няколко мънички игли, които вкупом изглеждат като острие, с което се нанася пигмент с цвета на веждите. С тяхна помощ всяко отделно косъмче се рисува, следвайки естествената посока на растеж на веждите. По-естествен и по-предпочитан вариант сред дамите, наричан още 3Д метод косъм по косъм.

2 отзива за Курс по Микроблейдинг

 1. Мелани Мехайлова Борисова

  Изключително съм доволна от обучението. Беше изчерпателно и не спестихте нищо. Благодаря и за личната подкрепа която ми оказахте и ще имам и за напред.

 2. Ралица Карагьозова

  Невероятно доволна съм от обечунието, начина на преподавате, отношението вниманието и неописуемите емоции които получих на този курс.Манекена който направихме още е във възторг от веждите които му направихме. Изненадахте ме много приянто. Ще ви препоръчам непременно. Особено за това че продължаваме да поддържаме връзка и помагате за всичко.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Последни публикации

употребата на силикони

Какви са отрицателните ефекти, които употребата на силикони може да причини?

Досега обяснихме какво представляват силиконите и причината, поради която те се използват в козметиката. Сега ще говорим за това какви са отрицателните ефекти от използването на тези вещества върху косата и кожата ни. Започваме със споменаването, че когато прилагаме продукт върху косата си, който съдържа силикон (шампоан, балсам, маска …), това, което ще направим, е […]

Вижте повече
ефектите от използването на силикон

Какви са ефектите от използването на силикон в козметиката

Забелязали ли сте, че естествените козметични продукти придобиват много по-голямо значение днес? Ефектите от използването на силикон Всичко това се развива малко по малко благодарение на факта, че много хора са искали да намерят нови алтернативи, които са били естествени за личната грижи. И по този начин да могат да се освободят от някои съставки, […]

Вижте повече
перманентен грим

Спечелете безценно време за Вас – изберете перманентен грим.

Не искате ли една всекидневна задача по-малко? Представете си сутрин, в която се събуждате от кафето, не от вечния сблъсък с всичките уреди за разкрасяване.  Има решение още известено като дермапигментация или перманентен грим – козметична процедура, с която можете да си подарите безценно време за Вас. Всеки ден в продължение на 2 до 5 […]

Вижте повече

Споделете ни в:

Запази час сега!