Разпродажба!

Плазма Лифтинг апарат

600,00лв.

Описание

Плазмата е най -модерното постижение в естетичната козметология.

Плазмата е четвъртото физическо състояние. Между кожата на пациента и върха на устройството се създава електрическа дъга, т.е.игла за еднократна употреба и възниква електрически разряд. След това настъпва сублимация, т.е.изпаряване на епидермални клетки (кератиноцити).

В резултат на това кожата в третираната зона става напрегната. Получените микро увреждания стимулират кожните клетки да регенерират и възстановяват колагеновите влакна.

Феноменът на плазмата е алтернатива на хирургичната пластична хирургия на очите, т.е. блеферопластика, както и намаляването на бръчки, например бръчки около устата, намаляване на белези и стрии и премахване на фиброми и брадавици.

Плазма пен се използва за Фибро Плазма Лифтинг ,Фибро Лифт или т.нар. неоперативна блефаропластика, която е съвършено нов тип техника за повдигане кожата на клепачите, изглаждане на бръчките , подпухналите торбички и хиперпигментацията по кожата.
Чрез Плазма пен се създава плазмен микроимпулс,който генерира малка електрическа дъга която причинява сублимация на дермата, благодарение на фокусираната топлина. Като резултат – новата кожа след възстановителните 10 дни е по-млада и по-стегната.
В някои случаи, в зависимост от метаболизма и кожата на пациента, крустичките след неоперативен лифтинг може да се задържат над 10 дни , понякога 14 или повече, но това са редки случаи. Ако при Вас се случи така, важно е да не ги насилвате и отстранявате насилствено. Това е неинвазивна процедура, т, нар. неоперативна блефаропластика/неоперативен лифтинг без необходимост от болничен престой и 100% домашно възстановяване.

Ефектът от лечението е повдигане, повдигане на клепачите и значително намаляване на бръчките по лицето, шията и деколтето.

Лечението с апарат с плазмена писалка може да се извърши и върху тялото за намаляване на белези и стрии.

Приложение:

-повдигане на горния и долния клепач (блефаропластика),
-намаляване на бръчките около устата (линиите на пушача),
-намаляване на бръчките по лицето, шията и зоната на деколте,
– намаляване на обезцветяването,
-намаляване на белези и стрии

Технически данни:
-Честота: 1.1MhZ -0.3Mhz.
-Консумирана мощност: 10W.
– Регулиране на интензитета: 2 нива (L, H).
-Едноточково LED осветление на зоната за третиране.
-Размери на устройството: 19х7х7см.
– Размери на калъфа: 22x22x8cm.
-Модел: Maglev Plasma Pen V2

Включени:
– Устройство Maglev Plasma Pen V2,
– Захранване,
– Игла за третиране (тънка) 3 бр
– Игла за лечение (дебела) 1 бр

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Плазма Лифтинг апарат“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Последни публикации

7 храни които да ядете за по-здрава кожа

7 храни които да ядете за по-здрава кожа

В тази статия ще разгледаме кои са основните 7 храни които да ядете за по-здрава кожа. Всеки знае значението на правилното хранене за по-здрава и по-млада кожа. Яденето на вашите пет на ден, пиенето на много вода и намаляването на захарта ще имат положителен ефект. Но кои храни трябва да потърсите да включите в диетата […]

Вижте повече
Ползи от слънчевата светлина за кожата

Ползи от слънчевата светлина за кожата

Ползи от слънчевата светлина за кожата, косата и здравето. Слънчева светлина за депресия . Слънчевата светлина може да помогне на хората, страдащи от депресия . Поради по-малкото излагане на слънце може да възникне определена форма на депресия, наречена сезонно афективно разстройство (SAD). Това се случва главно през зимата или през есента. През 2001 г. проучване, […]

Вижте повече
Полезно ли е слънцето за нашата кожа

Полезно ли е слънцето за нашата кожа

Полезно ли е слънцето за нашата кожа? Всички знаем, че твърде много слънце може да бъде вредно за кожата ви, но правилният баланс на слънчева светлина може да има удивителен лечебен ефект върху тялото и ума ви. И така, как слънчевата светлина може да помогне за подобряване на вашето здраве? Може да помогне за облекчаване […]

Вижте повече

Споделете ни в:

Запази час сега!