Процедура безиглено уголемяване на устни с хиалуронов филър и ултразвук

(1 клиентски отзив)

50,00лв.

Категория:

Описание

Уголемяване на устни

Безиглено влагане на хиалуронова к-на за попълване на бръчки и уголемяване на устни

Безигленото ултразвуково влагане на хиалурон е нов иновативен и ефективен метод за уголемяване на устни и запълване на бръчки без странични ефекти и нежелани резултати. Процедурите са кратки и напълно безболезнени. Дълготрайността на ефекта е също толкова колкото с иглената процедура.Методът работи на принципа на натрупването, поради което се налага насищане на хиалурона с 4 до 10 процедури през интервал от 3-5 дни.

Използва се американска хиалуронова к-на патентована за Ен Ес Бюти. Филърът се разпрострянява само от основния дистрибутор за страната и Европа.

–      Увеличава обема на устните с до 80%

–       Подобрява плътността и мекотата на устните с до 80%

–       Подчертава контура на устните

–       Подобрява хидратацията на устните с до 70%

Стъпки на процедурата по уголемяване на устни:

– почистване на зоната;
– нанасяне на омекотител (5 минути престой);
– почистване на омекотитеял;
– влагане на филър с ултразвук за проникване на продукта на дермално ниво (повтаря се два пъти).

Препоръки

Тъй като при всеки организъм хиалуронът се свързва по различен начин с молекулите на водата, е желателно след процедурата да пиете повече вода за по-бърз резултат. 2 часа след процедурата не трябва да се пуши, нито зоната да се третира с препарати (вазелини, червила и подобни).

За по-добри и дълготрайни резултати са необходими 4 процедури, през 3 – 4 дни. След натрупване, издържливостта е средно 5 – 6 месеца. После може да се повтори.

Повече за хиалуроновата киселина

Запълва съединителната тъкан, хидратира в дълбочина, изглажда кожата и балансира водния поток. Предпазва от преждевременно стареене.

Хиалуроновата киселина, известна като HA, е естествена съставка на кожата, която има много важни функции, включително задържането на влага, възстановяването на тъканите и свързването на структурните компоненти на кожата колаген и еластин, както и подпомагане на защитната бариера срещу микроорганизми. Една от основните причини за стареене на кожата е дехидратацията, а ролята на хиалуроновата киселина в борбата с нея е от голямо значение. Тя задържа влагата в кожата и създава обем и плътност. Младата кожа съдържа много хиалуронова киселина, но с напредване на възрастта хиалуроновата киселина в нея намалява значително, което води до загуба наеластичност на кожата и появата на признаците на стареене.

С предварително записване на час или консултация за уголемяване на устни: 0888 348473

адрес:  гр.София жк.Лозенец, ул.Цветна градина 39-41 до мол Сити Център София и метростанция Европейски съюз (Салон Ен Ес Бюти )

Към курс по микроблейдинг

1 отзив за Процедура безиглено уголемяване на устни с хиалуронов филър и ултразвук

  1. Ралица Драгованова

    Метода е много различен от игла.Направих си процедурите от любопитство а се оказах с значително уголемени устни. Популяризирайте повече метода. Доволна съм и чакам да качите и моите снимчици преди и след.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Последни публикации

употребата на силикони

Какви са отрицателните ефекти, които употребата на силикони може да причини?

Досега обяснихме какво представляват силиконите и причината, поради която те се използват в козметиката. Сега ще говорим за това какви са отрицателните ефекти от използването на тези вещества върху косата и кожата ни. Започваме със споменаването, че когато прилагаме продукт върху косата си, който съдържа силикон (шампоан, балсам, маска …), това, което ще направим, е […]

Вижте повече
ефектите от използването на силикон

Какви са ефектите от използването на силикон в козметиката

Забелязали ли сте, че естествените козметични продукти придобиват много по-голямо значение днес? Ефектите от използването на силикон Всичко това се развива малко по малко благодарение на факта, че много хора са искали да намерят нови алтернативи, които са били естествени за личната грижи. И по този начин да могат да се освободят от някои съставки, […]

Вижте повече
перманентен грим

Спечелете безценно време за Вас – изберете перманентен грим.

Не искате ли една всекидневна задача по-малко? Представете си сутрин, в която се събуждате от кафето, не от вечния сблъсък с всичките уреди за разкрасяване.  Има решение още известено като дермапигментация или перманентен грим – козметична процедура, с която можете да си подарите безценно време за Вас. Всеки ден в продължение на 2 до 5 […]

Вижте повече

Споделете ни в:

Запази час сега!