Разпродажба!

Курс Неоперативна блефаропластика Fibroblast(плазма лифтинг)

(1 клиентски отзив)

700,00лв.

Категория:

Описание

Свободни места има на дати: В гр. СОФИЯ

✅!!! Обучения всеки ден ПО ИНДИВИДУАЛНА УГОВОРКА!!! Допълнителна такса Сертификат 50 лв

 

Еднодневен курс със съчетани часове по теория и практика. За практиката е необходимо да подсигурите манекен върху който да се работи.

Програма:

-Какво представлява  плазма лифтинга и в кои случаи се препоръчва процедурата

-Запознаване с апарата за плазма лифтинг 

-Видове кожи,кожни несъвършенства,епидермис 

-Зони които третираме (бръчки,стрии,белези,отпусната кожа,бенки,брадавици,петна)

-Санитарни норми и изисквания за дезинфекция 

-Посттравматичен период-резултати и подръжка в домашни усливия 

-Противопоказания 

-Ефект , трайност,възстановяване и брой процедури 

-Ценообразуване

-Практическа час в/у жив модел

☎ С предварително записване: 0877997131
✅гр.София
Плазма пен използва ниска мощност, подходяща безопасна честота за козметични цели и при прилагането му няма опасност от страничен ефект.
Плазма пен се използва за Фибро Плазма Лифтинг(Фибро Лифт)или т.нар. неоперативна блефаропластика,която е съвършено нов тип техника за повдигане кожата на клепачите, изглаждане на бръчки, подпухнали “торбички” и хиперпигментация по кожата.Чрез Плазма пен се създава плазмен микроимпулс,който генерира малка електрическа дъга която причинява сублимация на дермата, благодарение на фокусираната топлина. Като резултат – новата кожа след възстановителните 10 дни е по-млада и по-стегната.
⭐️⭐️⭐️ Процедура за лице и тяло № 1 в борбата с :
✅ бръчки
✅ увиснала кожа
✅ стрии
✅ петна и кожни пегментации
✅ торбички под очите, паднал клепач и др

Повече за процедурата:

Извършва се с Plasma Pen – уред, който използва ниска мощност и подходяща безопасна честота за козметични цели. При прилагането му няма опасност от страничен ефект.

Плазменият лифтинг с Plasma Pen представлява неоперативна блефаропластика – съвършено нов тип техника за повдигане кожата на клепачите, изглаждане на бръчки, подпухнали „торбички“ и премахване на стрии, петна и хиперпигментация по кожата.

Чрез Plasma Pen се създава плазмен микроимпулс, който генерира малка електрическа дъга, която причинява сублимация на дермата, благодарение на фокусираната топлина. Като резултат новата кожа след възстановителните 5 – 7 дни е по-млада и по-стегната. Видимият ефект продължава да се подобрява 2 седмици след процедурата, а при необходимост може да се направи и втора процедура след 4 – 5 седмици. Крайният резултат е с ефект от 3 до 5 години.

КАКВО Е PLASMA CO2 LASER?

Апаратът е немска медицинска технология за неопвративен лифтинг, базиран на плазма-технологията.

PLASMA CO2 LASER е уред който генерира плазмен заряд и въздейства на биологичните тъкани чрез контролирани импулси.

При третиране на проблемната зона се получава сублимация на повърхностния слой на кожата, или преминаване на твърдо вещество в газ без допир.

След процедурата се появява леко изпъване, отдръпване, лифтиране на кожата, а на третираните участъци се появяват малки фини кафяви корички(крусти), разположени близо една до друга,които ще паднат между 10-15 дни.

КАФЯВИТЕ КОРИЧКИ НЕ СЕ ПИПАТ ИЛИ ОТСТРАНЯВАТ ПРЕЖДЕВРЕМЕННО!

След постравматичния период имаме ревитализирана, лифтирана,подмладена кожа.

ДЕЙСТВИЕ НА PLASMA CO2 LASER

Aпаратът работи в широк спектър на действие при всеки тип кожа, като дава възможност за изключителна прецизност при обработване на зоните. Предварително (30-40 минути преди процедурата) се слага обезболяващ крем за максимален комфорт на пациента, самата терапия трае около 15 – 20 минути. Изключително добри резултати се постигат в зоната около устата и очите – за лифтиране и отстраняване на излишната кожа на клепача – неоперативна блефаропластика или още наричана блефароплазма!

За кого е предназначена терапията?
Процедурата е подходяща както за мъже, така и за жени, които искат да подмладят лицето си или да премахнат несъвършенствата. Предимствата са, че методът е сигурен, точен – не уврежа околните зони, не е инвазивен, бърз, с кратък период за възстановяване, без хоспитализация, без кървене и без синини.

Кога се виждат резултати?
Промяна ще забележите седмица след терапията, като крайният резултат е видим след 6 до 8 седмици. При необходимост процедурата може да бъде повторена след 3 месеца. Терапията е дълготрайна, като се препоръчва по една процедура веднъж годишно за удължаване и поддържане на резултатите.

Време за възстановяване и странични ефекти:
Пациентите получават лек оток и подуване на третираната област, които ще изчезнат след няколко дни. Образуват се леки крусти, които падат самостоятелно след 7 до15 дни. Избягвайте излагане на слънце и кабини за изкуствен тен за 7-8 седмици. Слънцезащитният крем (SPF50) е задължителен в следващите 90 дни. В случай на лечение на очния контур носете тъмни очила. Необходимо е да се прилага локално лечение с антибиотична маз за 6-9 дни след терапията.

За кого не е подходяща тази процедура?

  • Носители на пейсмейкъри или други електронни помощни средства;
  • Носители на метални импланти близо до зоната на лечение;
  • Бременни или кърмачки;
  • Пациенти, лекувани с антикоагуланти.

Кожата губи своята еластичност и мускулите ни отслабват с възрастта. При клепачите това се изявява в натрупване на отпусната кожа, гънки при горните клепачи и образуването на задълбочаващи се гънки в долните. В същото време има и отпускане на мускулите под кожата, което позволява на мазнината, която омекотява очите в кухините, да изпъкне напред, за да придаде изморен вид. В някои семейства има наследствена тенденция за торбичките под очите и те се развиват в ранна детска възраст. При оперативната блефаропластика, хирургът реже кожата около очите, прави шевове и възстановяването е доста по-дълго. Неоперативната блефаропластика е в пъти по-щадяща и не носи нито един от рисковете, които носи оперативната. Отделно от това, при неоперативната блефаропластика времето за изпълнение на процеудрата е само 30 минути и резултатите са повече от впечатляващи.

Неоперативна блефаропластика в София

📌📋 Необходими документи: копие от диплома за средно или висше образование, медецинско

⚠️ След успешно завършване на курса избирате какъв документ желаете да получите.  Сертификат/ Удостоверениеи език от нашия Учебен център – доплаща се 50 лв 💲

✅ С предварително записване  или консултация:  ☎️0877 997131 и ☎️0888348473

‼️ При записване уточнявате желана дата и час за провеждане на обучението. Необходимо е да внесете такса за обучение по фирмена банкова сметка с данни: IBAN: BG12BPBI79401087912101   в полза на Ен Ес Бюти Къмпани ЕООД

1 отзив за Курс Неоперативна блефаропластика Fibroblast(плазма лифтинг)

  1. Patrisia Rasher

    Mnogo izcherpatelno i dobro obuchenie. Vsichko vi beshe na nivo . Moje da predvidite v praktikata da se pravqt oshte pone 3-4 modela za da se vidi problema i razlikata pri razlichni hora.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Последни публикации

Ползите от пълноценният сън

Ползите от пълноценният сън

Възрастните трябва да могат да спят 7-8 часа, но това може да варира при отделните индивиди. Нуждата от сън при децата е значително по-висока от тази при възрастните. Юноши 9 часа и бебета дори 16 часа на ден. Интересно е да се отбележи, че бебетата прекарват половината от съня си в REM фазата. С напредване […]

Вижте повече
Как да се запазим красиви и жизнени за по-дълго

Как да се запазим красиви и жизнени за по-дълго

Подхранете кожата си с естествени продукти за грижа за кожата, за да изглеждате по-младиЗа да изглежда по-млада, да остане красива, хидратирана и здрава, кожата се нуждае от всички минерали, мастни киселини и витамини всеки ден. Защото точно като цялото ви тяло, което се нуждае ежедневно от разнообразие от добре усвоими и естествени хранителни вещества (понякога […]

Вижте повече
Как да останем млади и красиви по-дълго

Как да останем млади и красиви по-дълго

В тази стия ще разлгедаме как да останем млади и красиви по-дълго? Яжте богати на антиоксиданти храни или хранителни добавки, за да изглеждате по-млади. Свободните радикали са химични съединения и нестабилни молекули, които тялото произвежда като реакция на околната среда и друг натиск, тъй като тялото обработва храната и реагира на околната среда. Следователно е […]

Вижте повече

Споделете ни в:

Запази час сега!