Разпродажба!

Плазма Лифтинг апарат

600,00лв.

Описание

Плазмата е най -модерното постижение в естетичната козметология.

Плазмата е четвъртото физическо състояние. Между кожата на пациента и върха на устройството се създава електрическа дъга, т.е.игла за еднократна употреба и възниква електрически разряд. След това настъпва сублимация, т.е.изпаряване на епидермални клетки (кератиноцити).

В резултат на това кожата в третираната зона става напрегната. Получените микро увреждания стимулират кожните клетки да регенерират и възстановяват колагеновите влакна.

Феноменът на плазмата е алтернатива на хирургичната пластична хирургия на очите, т.е. блеферопластика, както и намаляването на бръчки, например бръчки около устата, намаляване на белези и стрии и премахване на фиброми и брадавици.

Плазма пен се използва за Фибро Плазма Лифтинг ,Фибро Лифт или т.нар. неоперативна блефаропластика, която е съвършено нов тип техника за повдигане кожата на клепачите, изглаждане на бръчките , подпухналите торбички и хиперпигментацията по кожата.
Чрез Плазма пен се създава плазмен микроимпулс,който генерира малка електрическа дъга която причинява сублимация на дермата, благодарение на фокусираната топлина. Като резултат – новата кожа след възстановителните 10 дни е по-млада и по-стегната.
В някои случаи, в зависимост от метаболизма и кожата на пациента, крустичките след неоперативен лифтинг може да се задържат над 10 дни , понякога 14 или повече, но това са редки случаи. Ако при Вас се случи така, важно е да не ги насилвате и отстранявате насилствено. Това е неинвазивна процедура, т, нар. неоперативна блефаропластика/неоперативен лифтинг без необходимост от болничен престой и 100% домашно възстановяване.

Ефектът от лечението е повдигане, повдигане на клепачите и значително намаляване на бръчките по лицето, шията и деколтето.

Лечението с апарат с плазмена писалка може да се извърши и върху тялото за намаляване на белези и стрии.

Приложение:

-повдигане на горния и долния клепач (блефаропластика),
-намаляване на бръчките около устата (линиите на пушача),
-намаляване на бръчките по лицето, шията и зоната на деколте,
– намаляване на обезцветяването,
-намаляване на белези и стрии

Технически данни:
-Честота: 1.1MhZ -0.3Mhz.
-Консумирана мощност: 10W.
– Регулиране на интензитета: 2 нива (L, H).
-Едноточково LED осветление на зоната за третиране.
-Размери на устройството: 19х7х7см.
– Размери на калъфа: 22x22x8cm.
-Модел: Maglev Plasma Pen V2

Включени:
– Устройство Maglev Plasma Pen V2,
– Захранване,
– Игла за третиране (тънка) 3 бр
– Игла за лечение (дебела) 1 бр

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Плазма Лифтинг апарат“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Последни публикации

Как да се справим със суха кожа

Грижа за кожата на лицето: проблеми и домашни грижи

Кожата на лицето е много чувствителна и възприемчива към околната среда, външните фактори, които често оказват негативно влияние върху нея. Стресът, замърсеният въздух, недохранването, лошите навици, използването на декоративна козметика водят до негативни последици: кожата става суха, възникват различни възпалителни процеси, появяват се черни петна. Можете да научите повече за почистването на лицето с апарат […]

Вижте повече
Диодна лазерна епилация в София

Диодна лазерна епилация в София

Диодена лазерна епилация: характеристики, плюсове и минуси на устройството Кое момиче не мечтае за идеално гладка кожа на тялото си, без досадни косъмчета? Съвременните лазерни технологии позволяват постигане на желания ефект, особено популярен е диодният лазер. Използва се в козметологията от около четиридесет години и си е създала отлична репутация. Нека да разберем как работи […]

Вижте повече
Неоперативна блефаропластика в София

Неоперативна блефаропластика в София

Неоперативна блефаропластика в София или Fibroblast(плазма лифтинг в София) се извършва се с Plasma Pen – уред, който използва ниска мощност и подходяща безопасна честота за козметични цели. При прилагането му няма опасност от страничен ефект. Прочетете повече за услугата за неоперативна блефаропластика в София и изпробвайте в нашият козметичен център. Плазменият лифтинг с Plasma […]

Вижте повече

Споделете ни в:

Запази час сега!