Как да се запазим красиви и жизнени за по-дълго

Как да се запазим красиви и жизнени за по-дълго

Подхранете кожата си с естествени продукти за грижа за кожата, за да изглеждате по-млади
За да изглежда по-млада, да остане красива, хидратирана и здрава, кожата се нуждае от всички минерали, мастни киселини и витамини всеки ден. Защото точно като цялото ви тяло, което се нуждае ежедневно от разнообразие от добре усвоими и естествени хранителни вещества (понякога дори малко повече, отколкото си мислите), кожата ви – най-големият орган в тялото ви, също се нуждае от всички тези неща. Монтаж на врати в София.

Ето защо трябва правилно да храните кожата си, защото всичко, което влагате в кожата си, ще абсорбира в клетките ви.

Преди всичко тялото ви е направено от храната, която ядете и от крема, който използвате!

Консумация на водa

Пийте достатъчно вода
Човек се състои от 60-70% вода. Водата е едно от най-важните вещества, от което се нуждае абсолютно всяка част от тялото и клетката. Без вода тялото ви не може да функционира. Още по-добре, ако можете да пиете минерална или минерализирана вода.

Прочетете повече за ползите за здравето от пиенето на минерализирана вода.

Според Националните академии на науките, инженерството и медицината средният, здрав възрастен, живеещ в умерен климат, достатъчен дневен прием на течности е:

Мъже – около 15,5 чаши (3,7 литра) течности на ден
Жени – Около 11,5 чаши (2,7 литра) течности на ден
Тези препоръки обхващат всички течности – вода, други напитки и храна. Около 20% от дневната консумация на течности обикновено идва от храна, а останалата част от напитки.

Как да се запазим красиви и жизнени за по-дълго

Вероятно сте чували и правилото 8 x 8, което означава, че трябва да пиете осем чаши вода от 8 унции (около 240 ml) на ден. Нуждата от вода обаче зависи от няколко неща, като например вашата възраст, тегло и здравословно състояние, тъй като бременните и кърмещите майки се нуждаят от повече вода.

В допълнение, според Healthline, необходимата вода за бременни жени е 10 чаши (80 унции) на ден, докато кърмещите жени се нуждаят от 13 (104 унции) чаши вода на ден.

Осигурете си достатъчно качествен сън

Сънят укрепва имунната ни система, намалява стреса и подобрява паметта, реакцията и ученето. По време на сън невроните в мозъка ни се възстановяват, телесните клетки в мускулите се обновяват, хормоналните нива се регулират и резервите се възстановяват за по-активен период. Това гарантира съхраняването на важна информация, т.е. записването на информация.

В заключение може да се каже, че по време на сън телата ни преминават през общ процес на оздравяване и пълноценният сън също е жизненоважен, ако искате да изглеждате по-млади.

Последни публикации

Ползите от пълноценният сън

Ползите от пълноценният сън

Възрастните трябва да могат да спят 7-8 часа, но това може да варира при отделните индивиди. Нуждата от сън при децата е значително по-висока от тази при възрастните. Юноши 9 часа и бебета дори 16 часа на ден. Интересно е да се отбележи, че бебетата прекарват половината от съня си в REM фазата. С напредване […]

Вижте повече
Как да се запазим красиви и жизнени за по-дълго

Как да се запазим красиви и жизнени за по-дълго

Подхранете кожата си с естествени продукти за грижа за кожата, за да изглеждате по-младиЗа да изглежда по-млада, да остане красива, хидратирана и здрава, кожата се нуждае от всички минерали, мастни киселини и витамини всеки ден. Защото точно като цялото ви тяло, което се нуждае ежедневно от разнообразие от добре усвоими и естествени хранителни вещества (понякога […]

Вижте повече
Как да останем млади и красиви по-дълго

Как да останем млади и красиви по-дълго

В тази стия ще разлгедаме как да останем млади и красиви по-дълго? Яжте богати на антиоксиданти храни или хранителни добавки, за да изглеждате по-млади. Свободните радикали са химични съединения и нестабилни молекули, които тялото произвежда като реакция на околната среда и друг натиск, тъй като тялото обработва храната и реагира на околната среда. Следователно е […]

Вижте повече

Споделете ни в:

Запази час сега!