Какво да правите и какво да не правите, когато сте на 40+

Какво да правите и какво да не правите, когато сте на 40+

В тази статия ще разгледаме какво да правите и какво да не правите, когато сте на 40+. Не се страхувайте че кожата ви се променя. Коригирайте вашата рутина и грижа за кожата, ако е необходимо. Избягвайте използването на прекомерни количества инвазивни процедури и инжекции, но няма нищо лошо в някои други процедури които са подходящи. Вместо да се концентрирате върху краткосрочни средства, помислете за дългосрочните си цели, свързани с кожата.
Добавете към репертоара си продукти, предназначени за суха кожа. През 40-те години ще загубите повече влага от всякога, което ще наложи ръчно допълване, което е много по-лесно, отколкото си мислите. Всичко, което трябва да направите, е да се свържете с нас!

Не се тревожете за бръчки и линии. Вместо това се погрижете за всякакви проблеми като постоянен пигмент, зачервяване или други проблеми, които могат да бъдат премахнати от прекрасния ви тен. Чистата кожа с няколко усмихнати линии всъщност е естествено привлекателна.
40-те – прост план сутрин и вечер (минус SPF за вечерната рутина)
Нежен, хидратиращ почистващ продукт.

Какво да правите и какво да не правите, когато сте на 40+

Антиоксидантният серум, C е фантастична и трудолюбива съставка, която наистина може да помогне за изравняване на тена на кожата и да върне колаген обратно към кожата.
Околоочният крем е задължителен, нещо, което не може да се пренебрегне.
Овлажнител, който хидратира и възстановява.
SPF50 слънцезащитен крем сутрин.

Въпреки че този режим наподобява този на по-младите поколения, всъщност веществата във всеки от тези продукти го правят програма, специално предназначена за хора на 40 години. Всички кремове с формули, които оголват кожата, трябва да се избягва, включително алкохол и аромати. Увеличете приема на продукти, богати на липиди, за да възстановите хидратацията на кожата си.
Няколко дребни неща ще ви помогнат да останете блестящи, не е нужно да е скъпо или сложно, трябва да работи за вас, а не обратното!

Последни публикации

7 храни които да ядете за по-здрава кожа

7 храни които да ядете за по-здрава кожа

В тази статия ще разгледаме кои са основните 7 храни които да ядете за по-здрава кожа. Всеки знае значението на правилното хранене за по-здрава и по-млада кожа. Яденето на вашите пет на ден, пиенето на много вода и намаляването на захарта ще имат положителен ефект. Но кои храни трябва да потърсите да включите в диетата […]

Вижте повече
Ползи от слънчевата светлина за кожата

Ползи от слънчевата светлина за кожата

Ползи от слънчевата светлина за кожата, косата и здравето. Слънчева светлина за депресия . Слънчевата светлина може да помогне на хората, страдащи от депресия . Поради по-малкото излагане на слънце може да възникне определена форма на депресия, наречена сезонно афективно разстройство (SAD). Това се случва главно през зимата или през есента. През 2001 г. проучване, […]

Вижте повече
Полезно ли е слънцето за нашата кожа

Полезно ли е слънцето за нашата кожа

Полезно ли е слънцето за нашата кожа? Всички знаем, че твърде много слънце може да бъде вредно за кожата ви, но правилният баланс на слънчева светлина може да има удивителен лечебен ефект върху тялото и ума ви. И така, как слънчевата светлина може да помогне за подобряване на вашето здраве? Може да помогне за облекчаване […]

Вижте повече

Споделете ни в:

Запази час сега!