Цена за криолиполиза в София

Цена за криолиполиза в София

В тази статия ще разгледаме какво е криолиполиза и ще се спрем на точната цена за криолиполиза в София. Криолиполизата е отстраняване на мастните натрупвания по нехирургичен начин, с помощта на излагане на студ. Процедурата стана широко разпространена в козметологичните клиники в различни страни от 2010 г. . Самият метод на криолиполиза беше представен на научната общност през 2007 г. от американските учени Д. Майнщайн и Р. Андерсън. В момента хардуерната техника е търсена като алтернатива на хирургията и строги диети.

Какво е криолиполиза и как работи?

Съществува научна хипотеза, че мастните клетки са по-изложени на ниски температури, отколкото клетките на съседните тъкани. Когато кожата се охлади до -5C°, адипоцитите кристализират и настъпва енергийният им глад. В този случай не се появява измръзване на съседни тъкани. Започва процесът на апоптоза – естествената смърт на мастните клетки. Те не се унищожават наведнъж, а в рамките на 1-2 месеца след охлаждане.

Криолиполиза

Процедурата по криолиполиза продължава средно 60 минути. Има два вида влияние. В първия случай вакуумната дюза засмуква мастната гънка по тялото на пациента в купата, където протича процесът на охлаждане. При втория вариант върху тялото на пациента се нанасят топлоотвеждащи плочи, които са плътно фиксирани. Специални сензори измерват температурата и времето, за да предотвратят измръзване на тъканите.

По време на сеанса пациентът лежи на дивана, но може да чете, да учи на смартфон, да слуша музика и т. н. Дискомфорт под формата на усещане за студ и изтръпване е възможен през първите 10-15 минути, след това изтръпване и настъпва загуба на чувствителност.

Подготовка за процедурата – какво трябва да се направи
Пациентът не трябва да се подготвя за сесия дълго време, тъй като това не е хирургическа интервенция и не е агресивен ефект върху мазнините, като кавитация. 1,5-2 часа преди процедурата се препоръчва да не се яде и да се пие само негазирана вода. В този ден също не се препоръчва посещение на солариум и сауна.

Цена за криолиполизата

Ако искате да научите повече за процедурата криолиполиза и да си запишете час в нашият козметичен център вижте повече във статията за самата услуга и нейната цена. В момента се предлага на цена от 120 лв. Криолиполиза в София.

Предимствата на криолиполизата са:

лекота на изпълнение;
относителна безболезненост и безопасност;
селективен ефект върху мастните клетки;
постигане на резултати за 1 сесия;
съвместимост с други козметични процедури.

Цена за криолиполиза в София

Ако искате да разберете повече за процедурата може да дойде на място в ценътра ни за красова в София, кв. Лозенец – Ние ще направим за вас криолиполиза в София. Какво да очакваме при процедурата:

При процедурата постепенно се намалява температурата на третирания участък, за да не се предизвиква шоково състояние на тъканите, така дискомфортът е сведен до минимум. Когато се достигне температура 0 градуса, се постига анестезиране на кожата и пациентът не усеща нищо. Вакуумът, който захваща кожната гънка, също не предизвиква болка, а приложената върху кожата специална защитна мембрана допълнително я предпазва. Ниската температура предизвиква разпадането на мастните клетки и тяхното постепенно извеждане от организма чрез естествените метаболитни процеси в тялото.

Последни публикации

7 храни които да ядете за по-здрава кожа

7 храни които да ядете за по-здрава кожа

В тази статия ще разгледаме кои са основните 7 храни които да ядете за по-здрава кожа. Всеки знае значението на правилното хранене за по-здрава и по-млада кожа. Яденето на вашите пет на ден, пиенето на много вода и намаляването на захарта ще имат положителен ефект. Но кои храни трябва да потърсите да включите в диетата […]

Вижте повече
Ползи от слънчевата светлина за кожата

Ползи от слънчевата светлина за кожата

Ползи от слънчевата светлина за кожата, косата и здравето. Слънчева светлина за депресия . Слънчевата светлина може да помогне на хората, страдащи от депресия . Поради по-малкото излагане на слънце може да възникне определена форма на депресия, наречена сезонно афективно разстройство (SAD). Това се случва главно през зимата или през есента. През 2001 г. проучване, […]

Вижте повече
Полезно ли е слънцето за нашата кожа

Полезно ли е слънцето за нашата кожа

Полезно ли е слънцето за нашата кожа? Всички знаем, че твърде много слънце може да бъде вредно за кожата ви, но правилният баланс на слънчева светлина може да има удивителен лечебен ефект върху тялото и ума ви. И така, как слънчевата светлина може да помогне за подобряване на вашето здраве? Може да помогне за облекчаване […]

Вижте повече

Споделете ни в:

Запази час сега!