Цена за криолиполиза в София

Цена за криолиполиза в София

В тази статия ще разгледаме какво е криолиполиза и ще се спрем на точната цена за криолиполиза в София. Криолиполизата е отстраняване на мастните натрупвания по нехирургичен начин, с помощта на излагане на студ. Процедурата стана широко разпространена в козметологичните клиники в различни страни от 2010 г. . Самият метод на криолиполиза беше представен на научната общност през 2007 г. от американските учени Д. Майнщайн и Р. Андерсън. В момента хардуерната техника е търсена като алтернатива на хирургията и строги диети.

Какво е криолиполиза и как работи?

Съществува научна хипотеза, че мастните клетки са по-изложени на ниски температури, отколкото клетките на съседните тъкани. Когато кожата се охлади до -5C°, адипоцитите кристализират и настъпва енергийният им глад. В този случай не се появява измръзване на съседни тъкани. Започва процесът на апоптоза – естествената смърт на мастните клетки. Те не се унищожават наведнъж, а в рамките на 1-2 месеца след охлаждане.

Криолиполиза

Процедурата по криолиполиза продължава средно 60 минути. Има два вида влияние. В първия случай вакуумната дюза засмуква мастната гънка по тялото на пациента в купата, където протича процесът на охлаждане. При втория вариант върху тялото на пациента се нанасят топлоотвеждащи плочи, които са плътно фиксирани. Специални сензори измерват температурата и времето, за да предотвратят измръзване на тъканите.

По време на сеанса пациентът лежи на дивана, но може да чете, да учи на смартфон, да слуша музика и т. н. Дискомфорт под формата на усещане за студ и изтръпване е възможен през първите 10-15 минути, след това изтръпване и настъпва загуба на чувствителност.

Подготовка за процедурата – какво трябва да се направи
Пациентът не трябва да се подготвя за сесия дълго време, тъй като това не е хирургическа интервенция и не е агресивен ефект върху мазнините, като кавитация. 1,5-2 часа преди процедурата се препоръчва да не се яде и да се пие само негазирана вода. В този ден също не се препоръчва посещение на солариум и сауна.

Цена за криолиполизата

Ако искате да научите повече за процедурата криолиполиза и да си запишете час в нашият козметичен център вижте повече във статията за самата услуга и нейната цена. В момента се предлага на цена от 120 лв. Криолиполиза в София.

Предимствата на криолиполизата са:

лекота на изпълнение;
относителна безболезненост и безопасност;
селективен ефект върху мастните клетки;
постигане на резултати за 1 сесия;
съвместимост с други козметични процедури.

Цена за криолиполиза в София

Ако искате да разберете повече за процедурата може да дойде на място в ценътра ни за красова в София, кв. Лозенец – Ние ще направим за вас криолиполиза в София. Какво да очакваме при процедурата:

При процедурата постепенно се намалява температурата на третирания участък, за да не се предизвиква шоково състояние на тъканите, така дискомфортът е сведен до минимум. Когато се достигне температура 0 градуса, се постига анестезиране на кожата и пациентът не усеща нищо. Вакуумът, който захваща кожната гънка, също не предизвиква болка, а приложената върху кожата специална защитна мембрана допълнително я предпазва. Ниската температура предизвиква разпадането на мастните клетки и тяхното постепенно извеждане от организма чрез естествените метаболитни процеси в тялото.

Последни публикации

Ползите от пълноценният сън

Ползите от пълноценният сън

Възрастните трябва да могат да спят 7-8 часа, но това може да варира при отделните индивиди. Нуждата от сън при децата е значително по-висока от тази при възрастните. Юноши 9 часа и бебета дори 16 часа на ден. Интересно е да се отбележи, че бебетата прекарват половината от съня си в REM фазата. С напредване […]

Вижте повече
Как да се запазим красиви и жизнени за по-дълго

Как да се запазим красиви и жизнени за по-дълго

Подхранете кожата си с естествени продукти за грижа за кожата, за да изглеждате по-младиЗа да изглежда по-млада, да остане красива, хидратирана и здрава, кожата се нуждае от всички минерали, мастни киселини и витамини всеки ден. Защото точно като цялото ви тяло, което се нуждае ежедневно от разнообразие от добре усвоими и естествени хранителни вещества (понякога […]

Вижте повече
Как да останем млади и красиви по-дълго

Как да останем млади и красиви по-дълго

В тази стия ще разлгедаме как да останем млади и красиви по-дълго? Яжте богати на антиоксиданти храни или хранителни добавки, за да изглеждате по-млади. Свободните радикали са химични съединения и нестабилни молекули, които тялото произвежда като реакция на околната среда и друг натиск, тъй като тялото обработва храната и реагира на околната среда. Следователно е […]

Вижте повече

Споделете ни в:

Запази час сега!