Разпродажба!

Ламиниране на мигли, ботокс и боядисване

(1 клиентски отзив)

50,00лв.

Категория:

Описание

Ламиниране на мигли, ботокс и боядисване

Услугата за ламиниране на мигли, ботокс и боядисване в София, кв. Лозенец. Ламинилането на мигли е много ефикасно,предпочитано и трайно средство, придаващо изразителен и дълбок поглед без употреба на какъвто и да е грим. Ефектът трае до 3 месеца в зависимост от смяната и растежа на естествените мигли, процедурата не е сложна и не крие никакви опасности.

Процедурата гарантира траен цвя и  естествено удължава, оформяне на  миглите. За нея се използват специални  силиконови подложкис различна извивка според ефекта който клиентката  желане . Миглите се обработват със специален препарат – безвреден за очите гел, който ги фиксира в желаната форма.

След няколко минути той се премахва и се поставя фиксатор, намазва се течния ботокс за подхранване, стимулиране и заздравяване на естествените мигли, престоява се с него определено време и се преминава към отлепване на подложките и боядисването на мигли с къна. Къната е по- предпочитан метод от боята поради ред причини: не изтощава косъма, издържа 10 пъти повече като цвят, има по-добра пигментация.

Ламиниране на мигли, ботокс и боядисване в София

Продължителността на процедурата е около 60 минути. След нея миглите нямат нужда от допълнителна поддръжка. Тайната на този вид разкрасяване се крие в безвредните професионални препарати, които естествено извиват миглите с уникален удължаващ ефект и не дразнят очите както масовите гримове.
С перманентното боядисване на вече извитите мигли с абсолютно безвредна къна – графитено черно, отпада необходимостта от използването на спирала за мигли.Процедурата не е подходяща за дами с прекалено къси и редки мигли мигли.

гр.София

с предварително записване на час на  0888348473

1 отзив за Ламиниране на мигли, ботокс и боядисване

  1. Kety

    mnogo sam dovolna goreshto preporachvam super naturalno sedi vse edno sam sas spirala no ne triabva da se klepam vse

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Последни публикации

Ползите от пълноценният сън

Ползите от пълноценният сън

Възрастните трябва да могат да спят 7-8 часа, но това може да варира при отделните индивиди. Нуждата от сън при децата е значително по-висока от тази при възрастните. Юноши 9 часа и бебета дори 16 часа на ден. Интересно е да се отбележи, че бебетата прекарват половината от съня си в REM фазата. С напредване […]

Вижте повече
Как да се запазим красиви и жизнени за по-дълго

Как да се запазим красиви и жизнени за по-дълго

Подхранете кожата си с естествени продукти за грижа за кожата, за да изглеждате по-младиЗа да изглежда по-млада, да остане красива, хидратирана и здрава, кожата се нуждае от всички минерали, мастни киселини и витамини всеки ден. Защото точно като цялото ви тяло, което се нуждае ежедневно от разнообразие от добре усвоими и естествени хранителни вещества (понякога […]

Вижте повече
Как да останем млади и красиви по-дълго

Как да останем млади и красиви по-дълго

В тази стия ще разлгедаме как да останем млади и красиви по-дълго? Яжте богати на антиоксиданти храни или хранителни добавки, за да изглеждате по-млади. Свободните радикали са химични съединения и нестабилни молекули, които тялото произвежда като реакция на околната среда и друг натиск, тъй като тялото обработва храната и реагира на околната среда. Следователно е […]

Вижте повече

Споделете ни в:

Запази час сега!