Разпродажба!

Мини пико лазер за премахване на татуировки, перманетен грим и петна

350,00лв.

Категория:

Описание

Мини пико лазер за премахване на татуировки

Прeдимства на уреда:

 • Къса ширина на импулса, произвежда силни светлина и топлина.
 • Мощната енергия разлага директно тъмния пигмент. Пиколазерът може ефективно да превръща меланина във фини частици, за да се стимулира метаболизма на кожата и да се намалят меланиновите отлагания, да се намалят изцяло луничките и тъмните петна, да се подобри кожата до здрав блясък.
 • С всяка следваща процедура се постига още по-добър ефект от терапията.
 • Професионален и безопасен: Без да наранява повърхността кожа, без кървене и малко болка.
 • По-бърз: Широката гама от приложения за клиенти, мощната и бърза енергия разграждат тъмния пигмент директно. По-малко време за терапия, по-добри ефекти от процедурата.

Функции:

 • Премахва татуировки
 • Премахва бенки
 • Премахва тъмни петна/ лунички/ пигментация
 • Премахва перманентен грим на вежди
 • Терапия на акне

Същност на апарата

 1. Мини пиколазерът се използва за отстраняване на петна, бенки и татуировки. Може сами да контролирате нивото на енергията и разстоянието до кожата, което обикновено е няколко сантиметра. Тъй като кожата на всеки клиент е различна, тя се контролира изцяло от собствената ви практика и усещане на топлината. Можете да регулирате работата и мощността също и според реакцията на кожата след употреба.
 2. При първоначална употреба на уреда първо направете тест, като го използвате за кратко, с еднократно натискане на стартовия бутон и при най-нисък интензитет на разстояние няколко сантиметра от кожата.
 3. ПРЕКРАТЕТЕ РАБОТАТА С УРЕДА при зачервяване на кожата. Не е необходимо да се уврежда кожата, за да се разруши меланина и да се премахне пигментацията. Ако след процедура се образуват корички или струпеи, оставете ги да паднат сами и не ги премахвайте. Ако след падането все още има петна, трябва да се извърши повторна процедура.
 4. Ако се използва за бенки е желателно да направите предварителна консултация с лекар. Бенките могат да бъдат отстранени веднага. Когато използвате мини пиколазера, използвайте памучни тампончета за избърсване на остатъците от бенката. Ако при това бенката е отстранена, не повтаряйте сеанса. Поставете регенериращ продукт и мястото ще се възстанови за няколко дни. След 5-10 дни бенката е избеляла и ако чувствате мястото възстановено, може да повторите процедурата.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Мини пико лазер за премахване на татуировки, перманетен грим и петна“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Последни публикации

употребата на силикони

Какви са отрицателните ефекти, които употребата на силикони може да причини?

Досега обяснихме какво представляват силиконите и причината, поради която те се използват в козметиката. Сега ще говорим за това какви са отрицателните ефекти от използването на тези вещества върху косата и кожата ни. Започваме със споменаването, че когато прилагаме продукт върху косата си, който съдържа силикон (шампоан, балсам, маска …), това, което ще направим, е […]

Вижте повече
ефектите от използването на силикон

Какви са ефектите от използването на силикон в козметиката

Забелязали ли сте, че естествените козметични продукти придобиват много по-голямо значение днес? Ефектите от използването на силикон Всичко това се развива малко по малко благодарение на факта, че много хора са искали да намерят нови алтернативи, които са били естествени за личната грижи. И по този начин да могат да се освободят от някои съставки, […]

Вижте повече
перманентен грим

Спечелете безценно време за Вас – изберете перманентен грим.

Не искате ли една всекидневна задача по-малко? Представете си сутрин, в която се събуждате от кафето, не от вечния сблъсък с всичките уреди за разкрасяване.  Има решение още известено като дермапигментация или перманентен грим – козметична процедура, с която можете да си подарите безценно време за Вас. Всеки ден в продължение на 2 до 5 […]

Вижте повече

Споделете ни в:

Запази час сега!